Viper

Viper on sitoutunut toimittamaan ammattipuhdistuslaitteita, jotka täyttävät ja ylittävätkin asiakkaittemme odotuksia. Tämä perustuu luotettavaa, helppokäyttöiseen ja helposti huollettavaan tuotevalikoimaan. Tavoitteemme on saavuttaa paras hinta-laatusuhde kohdemarkkinoillamme. Toimimme useimmissa maissa ympäri maailman tai olemme saapumassa niihin hyvin pian. Tuemme asiakkaitamme hyvin koulutettujen jälleenmyyjiemme kautta, sillä he tuntevat markkinansa, segmenttinsä ja tuotteemme erittäin hyvin. 

Uskomme, että tuottava suhde perustuu avoimeen vuoropuheluun. Viper on osasto emoyhtiössään, joka on Nilfisk Group ja pääkonttorimme on Kööpenhaminassa.

Pääkonttori:
Nilfisk Oy
Business Unit Viper Europe
Kornmarksvej 1
DK-2605 Broendby

Puh. +45 43238100
Faksinumero +45 43437700

Yritystunnus: 62572213

 

​ ​​​

Viperiä myydään yli 48 maassa ympäri maailmaa ja  se on 100% tanskalaisten omistama. Viper-siivouskoneet tunnetaan luotettavuudesta, käyttäjäystävällisyydestä – tyylikkäästä muotoilusta - ja ennen kaikkea houkuttelevista hinnoista.
 
Teemme tiivistä yhteistyötä eri alojen asiantuntijoiden kanssa Viper-tuotteiden myynnin osalta. Jälleenmyyjät, joilla on laaja kokemus ja tuntemus markkinoista takaavat parhaan mahdollisen tuen asiakkaille heidän siivoustarpeiden osalta.
 
Jos tarvitset lisätietoa tuotteista, puhdistusratkaisuista tai tarvitset vain hyviä neuvoja laitteen valinnasta, niin ota yhteyttä sinua lähimpänä olevaan jälleenmyyjään.
 
Viper-siivouskoneet ovat tarkoitettu ammattikäyttöön. Yleisempiin tuotteisiin kuuluvat pölynimurit, märkä- / kuivaimurit, lattianpuhdistuskoneet, matto- ja painehuuhtelulaitteet.
 
Viper on ottanut huomioon myynnin, joka tapahtuu yli 50 maassa 4 mantereella, joten on ollut tärkeää kehittää erilaisia tuotevalikoimia, jotka täyttävät siivousvaatimukset eri puolilla maailmaa. Siksi Suomessa myymämme tuotteet on laadittu eurooppalaisten vaatimusten mukaisiksi, mutta ne edustavat kuitenkin vain pientä osaa koko tuotevalikoimasta, joka tuotetaan maailman suurimmassa tuotantolaitoksessa Kiinassa.


 

 

 

Euroopan siivouskoneiden kehittämisosasto on tiiviissä yhteistyössä eurooppalaisten myyntiyhtiöiden ja tuotevalmistajien kanssa, jotta voimme jatkuvasti kehittää uusia teknologioita, jotka täyttävät asiakkaiden siivousvaatimukset Euroopassa.
 
Euroopan Viperin pääkonttori sijaitsee Brøndbyssä Tanskassa ja Euroopan jakelukeskus sijaitsee Antwerpenissä Belgiassa. Belgiasta siivouskoneet toimitetaan päivittäin kaikkialle Länsi-Eurooppaan tehokkaan jakelujärjestelmän ansiosta.
 
Viperin iskulause on "luotettava, käyttäjäystävällinen ja tehokas". Se on myös selkeästi heijastunut kaikkiin tuotteisiin, ja kaikilla tuotteilla onkin kahden vuoden valitusoikeus ja 14 päivän täydellinen palautusoikeus.
 
Viper on 100-prosenttisesti Nilfisk-konsernin omistama yhtiö. Nilfisk on yksi maailman suurimmista ammattikäyttöön suunnatuista siivouskoneiden valmistajista.