AS5160 ja AS5160T – Kävele kohti puhtautta!


11.7.2016 12:36

Viper AS5160 ja AS5160T ovat erittäin tuottoisia kävellen ohjattavia yhdistelmäkoneita, joiden akut ja säiliöiden tilavuus riittävät useiden tuntien työskentelyyn.
 
 
 
Ergonomisen rakenteen ansiosta koneita on helppo ja mukava käyttää. Nämä lujatekoiset koneet ovat valmiita sisätilojen pintojen tehokkaaseen puhdistukseen.

Työskentelyleveys on 51 cm ja tehokkaan harjamoottorin teho on 450 W, joten näillä koneilla työt valmistuvat nopeasti ja vaivattomasti. Tämä koskee etenkin mallia AS5160 T, jonka 150 W vetomoottori kuljettaa yhdistelmäkonetta eteenpäin. Vesi- ja likavesisäiliön tilavuus on 61 litraa ja kahdessa 12 voltin akussa riittää tehoa, joten koneella voi työskennellä useita tunteja kerrallaan.

Koneiden tasapaino on hyvä ja niitä on helppo ohjata suurten takapyörien ja vahvojen etupyörien ansiosta. Tuntilaskuri ja vesimäärän osoitin pitävät käyttäjän ajan tasalla sekä moottoroidun version vaihteisto varmistaa tasaisen toiminnan mahdollisimman pienin ponnistuksin. Yhdistelmäkoneen säiliöt on helppo tyhjentää, täyttää ja puhdistaa. Tämä säästää aikaa ja rahaa.

Edullinen ja kätevä vaihtoehto puhdistamiseen hotelleissa ja ravintoloissa, linja-auto- ja juna-asemilla, tehtaissa, supermarketeissa, ostoskeskuksissa, sairaaloissa, kouluissa ja muissa laitoksissa.

  • Tuottoisa: työskentelyleveys 51 cm
  • Harja- ja laikka-alustan voi asentaa ja irrottaa automaattisesti.
  • Tuntilaskuri: Tästä näkeekoneenkäyttötunnit.
  • Tilavat säiliöt parantavat tuottavuutta: 61 litran vesisäiliö ja 61 litran jätevesisäiliö
  • Vankka ja lujatekoinen: vakaa runko ja pyörövaletut säiliöt.
  • Luotettava: raskasta käyttöä kestävä 79 cm levyinen alumiinivahvisteinen imusuulake.


​​​